Home NLENAAAA

Catch Up Networking + Drinks

This event will be organised in Dutch.

Op 22 juni praten we je bij over de laatste ontwikkelingen bij de Amsterdam Economic Board. Waar zetten we op in? Bij welke initiatieven zijn we betrokken? Waar zijn we de afgelopen periode mee bezig geweest en wat gaan we de aankomende maanden doen?

Programma

Wethouder Economische Zaken Gemeente Amsterdam, Kajsa Ollongren geeft een update over de economische ontwikkelingen in de regio.

Belangrijkste ontwikkelingen binnen de vijf grootstedelijke uitdagingen Circulaire Economie, Digitale Connectiviteit, Mobiliteit, Gezondheid en Talent voor de Toekomst door directeur van de Board Nina Tellegen.

Vijf pitches uit het netwerk:

CityTree: De CityTree is een vierkante, groene wand van 2,80 bij 2,80 meter, met daarop 1.682 planten en mos. Het heeft een luchtzuiverend vermogen dat gelijk is aan dat van 275 bomen.

Delitelabs: Delitelabs ondersteunt nieuwkomers en multicultureel talenten met ondernemerschap als economische (her)integratie.

B Suite: 50 van de meest originele talenten van de meest invloedrijke organisaties bijten zich 7 dagen vast in de grootste uitdagingen. Ben jij bereid om jouw meest originele talenten de ruimte te geven om jouw organisatie te ‘disrupten’?

Totem Open Health: Totem Open Health biedt oplossingen voor gezondheidsissues door het samenbrengen van draagbare technologie, medische wetenschap en gebruikersbehoeften.

Forze: Forze Hydrogen Electric Racing Team Delft racet op waterstof, omdat ze geloven dat waterstof dé brandstof van de toekomst is.

Elke pitch eindigt met een uitvraag of een stelling. Uiteraard krijg jij de kans om hierop te reageren.
We sluiten de middag af met een netwerkborrel.

Laat je bijpraten, inspireren en maak kennis met ons netwerk van bedrijven, kennisinstellingen en overheden!
 
Locatie: Koninklijk Instituut voor de Tropen, Mauritskade 63 Amsterdam
Datum: 22 juni 2017
Tijd: 16:00

  1. Aanmelden