Home NLENAAAA

Wint u de MKB innovatie top 100 in 2017?

MKB Innovatie Top 100! Innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, zoals u, kunnen zich inschrijven voor deze 12e editie tot 15 april 2017!

De nominaties worden beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, omzet en groeipotentie. Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het midden- en kleinbedrijf in staat is. Afgelopen elf jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb. De 100 bedrijven en hun innovaties worden in het najaar bekend gemaakt, tijdens de Dag van de Innovatie. Inschrijven kan via www.mkbinnovatietop100.nl

Jury

In mei beoordelen expertpanels voor de verschillende sectoren de nominaties. Na deze voorselectie stelt de landelijke jury de ranglijst van de MKB Innovatie Top 100 vast. De jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de experts. Ook zal de jury de websites van de ondernemingen bekijken en ‘onderzoek’ doen door gebruik te maken van Google. 

Geen windeieren

Deelname aan de MKB Innovatie Top 100 legt de meeste genomineerden geen windeieren. Harrie Evers van het Hengelose NormTEQ noemde eens het winnen voor hem een doorbraak in de markt. En Steinar Henskes, CEO van Bird Control Group, over de Top 100: “De notering in de MKB innovatie Top 100 gaf ons internationaal de body om door te breken.”

Optics11

Optics11 BV werd 7e in de MKB Innovatie Top 100 2016 met een sensor in glasvezel die werkt in het nano-gebied. Ontwikkeld met technologie van de Vrije Universiteit. Hans Brouwer, Raad van Commissarissen: “Een plek in de MKB Innovatie Top 100 gaf ons een enorme kick: een plaats tussen al die andere mooie bedrijven! Mijn tip voor innovatieve ondernemers: ben je met mooie innovaties bezig, doe dan mee! Voor je eigen bedrijf, om nieuwe ontwikkelingen te tonen, maar ook om anderen te motiveren tot innoveren”.