Pontes Expert Meeting

25 Jun '19

Van clinical need naar impact in de zorg

Innovatie van medische producten is essentieel om aan de huidige zorgstandaard en behoefte te voldoen. Realisatie en implementatie van medische innovatie komt echter met vele uitdagingen. Bij de Pontes Medical Expertmeeting brengen we alle experts bij elkaar en doorlopen we het hele traject van een goed idee tot een succesvol medisch product op de werkvloer.

Ontmoet de experts, de zorgverleners, de innovatieve bedrijven, de pitchers en de Ponteneurs onder het genot van een hapje en een drankje. Samen kunnen we de zorg verbeteren!

De Expertmeeting is bedoeld voor iedereen die een rol kan en wil spelen in het verbeteren van de zorg door het ontwikkelen van nieuwe medische producten: ontwikkelaars en leveranciers van medical devices, serviceverleners rondom medtech en investeerders, maar natuurlijk ook zorprofessionals, onderzoekers, studenten en andere geïnteresseerden in medische innovatie.

6 ronde tafel gesprekken

Met dé experts op het gebied van valorisatie, medische product en prototype ontwikkeling, MDR, Health Tech Assessment en MedTech marktintroductie.

Pontes Pitches

In een half uur tijd genereren we samen honderden antwoorden op de vraag van zorgprofessionals: 3 pitches van 3 minuten + 3 vragenrondes van 3 minuten + 3 brainstormrondes van 3 minuten.

Netwerken

Ontmoet de experts, de zorgverleners, de innovatieve bedrijven, de pitchers en de Ponteneurs onder het genot van een hapje en een drankje. Samen kunnen we de zorg verbeteren!

Voor wie?

De Expertmeeting is bedoeld voor ontwikkelaars en leveranciers van medical devices, serviceverleners rondom medtech en investeerders. Maar natuurlijk ook voor zorgprofessionals, studenten en andere geïnteresseerden in medische innovatie.

Details

Locatie: UMC Utrecht, Heidelberglaan 100, Utrecht
Tijd: 13.00 tot 17.30 uur

Date:
25 June - 2019